WSPP
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue. 
HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

 

 A fórum elrendezéséről

Go down 
2 posters
AuthorMessage
AT89
Pártelnök
Pártelnök
AT89


Posts : 114
Join date : 2012-07-24

A fórum elrendezéséről Empty
PostSubject: A fórum elrendezéséről   A fórum elrendezéséről EmptyFri Jul 27, 2012 2:23 am

Elkerülendő a későbbiekben az állandó moderátori beavatkozást, leírom, hogy jelenleg milyen elrendezésben vannak a kategóriák, azokon belül a témák, s hová mit írjatok. Ha valakinek javaslata lenne változtatásra, azt írja!

Először is, három fő kategória van, amit bejelentkezéskor láttok: Párt, Military Unit, Forum.

A Forum a technikai, magával a fórum működésével kapcsolatos észrevételeknek a helye.A Párt kategória alatt találjátok a Hírek, Politika és Pártügyek alkategóriákat.

A Hírek-en belül találjátok a fontosabb híreket, amik nem tartoznak a másik két kategóriába, főleg a fórummal kapcsolatos nyílt információkat.

A Politika alkategóriában a párt politikai állásfoglalásai kapnak helyet, Belügyek és Külügyek bontásban. A Belügyekhez tartoznak a kongresszusi és országelnöki választásokkal kapcsolatos információk, a különböző kormányokba bekerült párttagok beszámolói, illetve minden olyan vita és témafelvetés, ami az e-magyar belpolitikai ügyekre vonatkozik. Pártokkal való kapcsolatok, pártokról vélekedések, satöbbi. A Külügyek részben ugyanezek a dolgok, de kizárólag a többi e-országgal kapcsolatos ügyeknek, illetve külügyminisztériumi munkában részt vevő tagok is írhatnak ide információkat. Lehet linkelni e-repes cikkeket, itt vitatjuk meg, hogy mi a véleményünk az egyes szövetségi rendszerekről, mit gondolunk, kik a legközelebbi szövetségesek, akarunk-e nemzetközi szinten testvérpártokat fogadni, ilyesmik. Az a lényeg, hogy a Politika alkategória adja a teret ahhoz, hogy véleményeket ütköztessünk e-politikai ügyekben, melyek eredményét utána az e-republikos sajtóban is közzé tehetjük.

A Pártügyek alkaterória a párt belső ügyeire vonatkozik. Itt található a Toborzás és Pénzügyek részleg, ezekbe a témának megfelelő tartalmakat tesszük. Kategorizálás nélkül található itt néhány topik, felhívnám a figyelmet az Alapszabály-ra, továbbá a Médiajelenlét, Újítási javaslatok és Kitüntetések témákra. Később még hozunk létre további kategóriát, ha szükséges.A Military Unit a pártalakulat tagjainak szól, itt kapnak helyet az MU alapítás, Pénzügyek, Műveleti központ alkategóriák.

Az MU alapítás addig nem kerül lezárásra, míg ki nem alakul minden végleges eljárás és szabály az alakulattal kapcsolatban. Itt kapott helyet a név, ellátmányrendszer, cégrendszer és minden, alapítással kapcsolatos információ.

A Pénzügyek alkategóriában az alakulat pénzügyeivel kapcsolatos témák lesznek, melyek függetlenek a párt kasszájától, ahogy azt tisztáztuk.

A Műveleti központ lesz a helye minden szervezett akciónak, osztásnak, utasításnak, eljárási szabálynak, tehát az alakulat tényleges működése közben felmerülő témáknak.

Remélem, segíthettem kicsit, hogy mindenki kicsit jobban átlássa a fórumot. Kerüljük a túlbonyolítást, de azt is, hogy ömlesztve legyenek a témák.
Back to top Go down
ng0ofy
AdminPosts : 98
Join date : 2012-07-24

A fórum elrendezéséről Empty
PostSubject: Re: A fórum elrendezéséről   A fórum elrendezéséről EmptyFri Jul 27, 2012 2:28 am

Köszönöm, hogy megírtad ezt helyettem, én nem voltam ennyire türelmes (:

Annyiban kiegészíteném a fentieket, hogy a Hírek topik úgy működik, mint egy újság. Abban is, hogy azt mindenki láthatja aki idetalál. Tehát tessék úgy fogalmazni, itt, hogy a külvilág is láthatja. Az összes többi topik zárt vagy még zártabb Suspect , tehát ott nyugi van Very Happy
Back to top Go down
 
A fórum elrendezéséről
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» A cél: tartalmas forum, de együtt

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
WSPP :: Párt :: Hírek-
Jump to: